/* Font Awesome */ /* Popup forms */ /* Mobile menu */

MODEN TIL MARKETING

Først og fremmest tillykke med at du er kommet til den erkendelse, at tiden er inde til at få fokus på markedsføringen af din virksomhed.

Du er på vej ind i en jungle af marketing muligheder – det gælder om at træffe de rigtige beslutninger og sortere skidt fra kanel. Lightholt er din wingman og hos mig sørger jeg for at du ikke brænder nallerne på abonnementer og tjenester som ikke gavner din forretning og pengepung. Ligeså er det vigtigt for mig at vi spiser elefanten i mundrette stykker og at vi tager de fornødne skridt i det tempo, som passer din virksomhed.

Lightholt kan blandt andet assistere med:

Hvordan

Hjælpe dig godt i gang med de første trin i din markedsføring. Sammen lægger vi en strategi og slagplan for hvad, hvor og hvordan vi arbejder med din markedsføring. Det gælder om at komme sikkert og solidt fra start.

Hvorfor

Klart overblik over din situation og de muligheder og trusler der er i markedet. Vi overvåger kollegaerne i branchen og ser på hvad der virker og hvor vi kan gøre det smartere.

Hvor

Det rette indhold på rette sted, målrettet de rette personer i din målgruppe. Vi skyder skarp på de forskellige kundetyper, som du handler med og finder frem til hvad der vækker en glød i dem.

Hvor meget

Få marketingbudgettet til at række længere og nå ud til målgruppen Mulighederne er uendelige, priserne høje og leverandørerne uigennemskuelige. Få hjælp til at få mest value for money i dit marketingbudget.

error: