/* Font Awesome */ /* Popup forms */ /* Mobile menu */

OPSIGELSE I MARKETING

Det er aldrig nogensinde belejligt når en medarbejder smider bomben på bordet. Det efterlader dig som arbejdsgiver og leder med endnu mere bøvl og besvær i hverdagen. Forude ville der vente en lang rekrutteringsproces, overlevering til kollega som allerede er druknet i opgaver samt et godt farvel til en god medarbejder. Med et partnerskab hos Lightholt får du marketing assistance allerede i dag og mister derfor ikke momentum i din markedsføring og vi sikrer at der bliver overleveret, så ingen viden og værdi falder ned mellem to stole når din medarbejder er rejst videre til næste destination.

Det giver dig frihed og ro til at overveje det næste skridt. Måske var det på tide at revurdere jeres interne marketingafdeling – bør der sidde en fuldtidsstilling eller er det bedre med fleksbilitet i hverdagen?

Lightholt kan ved opsigelse assistere med:

PLANLÆGNING

Hvordan kommer vi videre i eksekveringen og får holdt momentum i dagligdagen. Hvad bør vi i denne omstillingsproces prioritere at holde fokus på og sammen lægger vi en skarp plan for fremtiden.

Kontinuitet

Lightholt sørger for at omverdenen ikke oplever, at der sker interne forandringer. Vi holder speederen i bund og sikrer kontinuitet og eksekvering i dagligdagen. Tidsplanerne bliver overholdt og opgaverne kommer sikkert i hus.

Research

I hvilken retning bevæger markedet sig og hvordan agere konkurrenterne derude. Hvilke store tendenser ligger og ulmer i horisonten, som skaber konkurrencemæssige fordele for din virksomhed.

Sparring

Det er altid godt at have en fortrolig partner at vende fremtiden med. Brug mig til sparring om hvor du skal hen med markedsføringen. Jeg hjælper dig med at få overblikket over årets projekter, behovet for fremtidige kompetencer og hvilke samarbejdspartnere der skal med.

error: