/* Font Awesome */ /* Popup forms */ /* Mobile menu */

VI VÆKSTER

Tillykke med succesen! Bag dette ligger der mange timers hårdt arbejde fra dig og dine medarbejdere. Nu er tiden inde til at komme op i det næste gear. Med et partnerskab hos Lightholt får du marketing assistance allerede i dag og mister derfor ikke momentum i din markedsføring og videre vækstkurve. Du betaler kun for den forbrugte tid – det giver dig frihed til at skrue op og ned når behovet opstår.

Lightholt kan blandt andet assistere med:

Content

Jeg skaber fangende indhold på tværs af platforme og kommunikationskanaler om det er offline eller online. Det gælder om at fange interessen i målgruppen.

Hjemmeside

Jeg arbejder sikkert og hjemmevant i de fleste CMS systemer og sørger for at hjemmesiden er opdateret på indhold og funktionalitet.

Lanceringer

Man skal ikke gå stille med dørene når man bringer nyt til markedet. Det gælder om at få varen solgt ind hos kunden og sørge for, at den bliver gemt i hukommelsen.

Presse & PR

Pressemeddelelser er guld værd når medierne fortæller den gode historie om din virksomhed. Hvornår har du sidst fået fortalt den gode historie til omverdenen?

error: