/* Autopilot HQ */ /* Font Awesome */ /* Popup forms */ /* Mobile menu */

JULEKONKURRENCE I VIDENPARKEN

Jeg sender lidt julekarma ud til en heldig beboer i Videnparken. Jeg er rykket fra flyverplads til delekontor i 1.20 – og det må give anledning til en lille julelodtrækning 🎅🎄🍫🗓 Jeg har fået produceret en Lightholt julekalender, fyldt med lækre Kinder chokolader, og måske er du den heldige vinder. Udfyld formularen og deltag i lodtrækningen. Den heldige trækkes lige inden julefrokosten i Videnparken den 29. november.

 

Vinderen trækkes om:

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

 

360° MARKETING SCHWEIZERKNIV

Siden 2008 har jeg arbejdet med B2B markedsføring og det var inden verden gik digital. Det giver mig et cross-media syn på markedsføringen, og jeg tænker hele vejen rundt om dine kundekontaktpunkter. Ikke blot dem som er digitale – har du tænkt på, hvor mange forskellige kontaktflader som dine kunder er i berøring med?

Jeg er en grundig marketing generalist og erfaren projektleder, som værner om det gode samarbejde. Med en HD i bagagen og 11 års marketingerfaring fra reklamebureau, it- og fødevarebranchen, tænker jeg forretning før mediekanaler. Jeg udfordrer og udvikler din kommunikation til markedet, og har et naturligt fokus på at flytte business og bundlinje. Jeg er praktiker med kontrol over motorrum og cockpit, men samtidig analytikeren og afslutteren, som får den enkelte opgave sikkert i mål.

Udfyld formularen og jeg kontakter dig hurtigst muligt.

Når du udfylder formularen accepterer du betingelserne for behandling af personoplysninger.

Udfyld formularen og jeg kontakter dig hurtigst muligt.

Når du udfylder formularen accepterer du betingelserne for behandling af personoplysninger.

Lightholt IVS
Vesterballevej 5, Snoghøj
7000 Fredericia

Telefon: 30 11 94 00
Mail: hej@lightholt.dk
CVR: 40129537

Skal vi være sociale?

        

LIGHTHOLT IVS ER DIN FLEKSIBLE MARKETING RESSOURCE PLACERET I TREKANTOMRÅDET.

Tilbyder fast eller flex marketing assistance til virksomheder i Fredericia, Middelfart, Kolding, Assens, Bogense, Haderslev, Vejen, Billund, Horsens, Vejle, Aabenraa, Esbjerg samt Fanø.

Persondata  /  Sitemap
Ophavsret © 2019 Lightholt IVS / alle rettigheder forbeholdt / designet af Lightholt IVS.

error:
Secured By miniOrange